Prono: woensdag volgt thuismatch tegen Brighton

Prono: woensdag volgt thuismatch tegen Brighton

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Brighton

woensdag 3 februari om 21u15

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

 

In West Ham werden opnieuw punten gescoord. Liverpool herhaalde bijna helemaal de prestatie van in Tottenham. De Reds wonnen opnieuw met 1-3. Milner, Henderson en Wijnaldum waren opnieuw de drie oudste spelers aan de aftrap. Voor rust vielen nul doelpunten, dat was moeilijk om te combineren met de 1-3. Hierdoor winnen vier Flemish Reds de speeldag met acht op tien.

De toppers in het klassement haalden allemaal zes punten, geen wijzigingen bovenaan dus. Smith Colin blijft koploper. In de tweede periode blijft Vandenbouhede Miguel de ranking aanvoeren, met zes punten voorsprong op de eerste achtervolgers. Deze periode telt nog zes wedstrijden. 

Klassementen prono

YNWA!