Fabinho kan topper tegen City halen, Matip en Keita niet

Fabinho kan topper tegen City halen, Matip en Keita niet

Jurgen Klopp heeft een update gegeven over de ziekenboeg bij Liverpool FC. Fabinho sukkelt met een spierblessure. Hij zal er zeker niet bij zijn tegen West Ham en Brighton, maar zou de cruciale partij tegen Manchester City wel kunnen halen als alles goed loopt.

Joel Matip zou ongeveer drie weken buiten strijd zijn met een enkelblessure. Op Naby Keita is het nog wat langer wachten. De middenvelder maakt goede vorderingen, maar is niet klaar voor een snelle return. Klopp rekent in ieder geval niet meer op Joe Gomez dit seizoen. De verdediger kan terug normaal rondwandelingen, maar is nog niet toe aan trainingen op het veld op in de fitnesszaal. Klopp zou aangenaam verrast zijn als Gomez zit seizoen nog aan spelen toekomt.