Jeugdploegen verliezen tegen Manchesters

Jeugdploegen verliezen tegen Manchesters

Zowel de U18 als de U23 hebben een slechte beurt gemaakt tegen hun rivalen uit Manchester. Beide ploegen doen een slechte zaak in de titelstrijd na doelpuntenrijke matchen tegen rechtstreekse concurrenten. 

 

Liverpool U23 – Man Utd 3-6

De U23 van Liverpool FC kon tegen United gelijke tred houden tot aan de rust, maar uiteindelijk wonnen de Red Devils met 3-6. Liverpool kwam al snel 0-2 achter, maar sloeg terug via Tyler Morton en Luis Longstaff. Uiteindelijk zou Amad Diallo de grote man worden met vier doelpunten, waaronder twee strafschoppen. Joe Hardy vierde zijn heroptreden voor LFC nog met een late treffer. 

Door deze nederlaag zakt de U23 terug naar de achtste plaats, op zeven punten van leider Tottenham. 

Liverpool U23: Pitaluga, Clayton, Van den Berg, Koumetio, Savage, Clarkson, Morton, Cain, Woodburn, Longstaff (Bearne, 72), O’Rourke (Hardy, 43).

 

Liverpool U18 – Man City 2-4 

De U18 van Liverpool FC beet in het zand tegen Man City. Twee keer kon Layton Stewart de jonge Reds in de race houden vanaf de stip, maar in het slotkwartier trokken de Citizens dan toch het laken naar zich toe. 

In de stand telt Liverpool nu zes punten minder dan leider Man Utd. City komt op gelijke hoogte met LFC, maar heeft twee wedstrijden minder gespeeld. 

Liverpool U18: Ojrzynski, Wilson, Quansah, Miles, Norris, Corness, Woltman, Mabaya, Cannonier, Musialowski (Frauendorf, 83), Stewart.