Prono: zondag opnieuw tegen scum

Prono: zondag opnieuw tegen scum

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Man Utd – Liverpool FC

zondag 24 januari om 18u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

Het goede nieuws is dat we blijven geloven in de Reds. Alle deelnemers van de prono gingen voor een zege tegen Burnley. Dat resulteerde wel in lage punten voor de prono. Vijf Reds haalden toch vier op tien. Met Matip, Origi en Ox bracht Klopp drie andere gezichten aan de aftrap tegenover de match tegen scum. Eerste invallers waren Salah en Firmino, wie had dat verwacht? De invalbeurt van Minamino zorgde alsnog voor het kleine verschil. 

In de algemene stand krijgen we opnieuw twee leiders. Smith Colin moet Vandenbouhede Miguel naast zich dulden. Bonte Benny blijft op één puntje op de loer liggen. In de tweede periode is Vandenbouhede outstanding. 

klassementen prono

YNWA!