Twee spelers sluiten bij de groepstrainingen aan

Twee spelers sluiten bij de groepstrainingen aan

Naby Keita en Trent Alexander-Arnold hebben de groepstrainingen hervat bij Liverpool FC. Alexander-Arnold lag een maand in de lappenmand, terwijl Keita twee weken buiten strijd was. Jurgen Klopp weet nog niet of hij het duo tegen Wolves kan gebruiken, maar negentig minuten spelen zal in ieder geval te vroeg komen. 

Alex Oxlade-Chamberlain kwam dit seizoen nog niet in actie voor Liverpool, maar komt steeds dichter bij een terugkeer. Volgens Klopp kan hij nog niet aan alle sessies deelnemen, maar ziet het er steeds beter uit. Oxlade-Chamberlain traint vooral in de fitnessruimte, samen met James Milner en Xherdan Shaqiri. Het is dus nog een aantal weken wachten op het trio. 

Ook Virgil van Dijk doet oefeningen in de fitnessruimte, maar voor hem zal het nog vele maanden duren. Joe Gomez moet ook nog lang revalideren, maar Alisson Becker is slechts enkele weken out. Het is nog onduidelijk wanneer Klopp over Thiago Alcantara kan beschikken. De zomeraanwinst heeft geen zware blessure, maar hij traint nog steeds niet op volle kracht.