Liverpool verwent fans met vier goals tegen Wolves

Liverpool verwent fans met vier goals tegen Wolves

Liverpool FC – Wolves 4-0

Liverpool FC heeft zijn eerste match voor publiek dit seizoen ruim gewonnen van Wolves. De 2000 aanwezigen zagen de Reds vier doelpunten scoren. Zo blijft LFC, samen met Tottenham, koploper in de Premier League. 

In een evenwichtige eerste helft mocht Caoimhín Kelleher zich onderscheiden met een schitterende zweefsprong na de plaatsbal van Daniel Podence. In de 24ste minuut onderschepte Mohamed Salah de bal na een slechte borstcontrole van Conor Coady. De Egyptenaar trapte knap overhoeks binnen. Vlak voor rust wou scheidsrechter Craig Pawson Wolves een strafschop toekennen na een schwalbe van Coady, maar de VAR greep correct in. 

Na de pauze had Liverpool de match helemaal onder controle. Georginio Wijnaldum verdubbelde op de counter de voorsprong met een krul in de kruising. Even later kopte Joel Matip de voorzet van Salah tegen de netten. Twaalf minuten voor tijd werd het 4-0. Sadio Mané werkte de sublieme voorzet van Trent Alexander-Arnold via verdediger Nelson Semedo in doel. 

Liverpool: Kelleher, N. Williams (98′ Alexander-Arnold-, Matip, Fabinho, Robertson, Henderson (81′ Keita), Wijnaldum, Jones, Mane, Salah, Firmino (73′ Jota).