Liverpool met alle ploegen op kop

Liverpool met alle ploegen op kop

Liverpool FC staat zowel met de U18, de U23 als de eerste ploeg op kop in de Premier League. De U18 en U23 hebben wel een match meer gespeeld dan enkele achtervolgende ploegen, terwijl de A-ploeg een slechter doelsaldo heeft dan  Tottenham. 

 

Liverpool FC U18 – Burnley 4-1

De U18 klimt opnieuw naar de eerste plaats na een vlotte zege tegen Burnley. De doelpunten kwamen van Oakley Cannonier, Billy Koumetio, Mateusz Musialowski en Ethan Ennis. De volgende wedstrijd is de topper tegen Man Utd, dat even veel punten heeft als de jonge Reds. Zaterdagmiddag wordt de match gespeeld. 

Liverpool U18: Pitaluga, Wilson, Norris, Miles, Koumetio, Corness, Balagizi, Frauendorf, Cannonier (Ennis, 65), Woltman, Musialowski (Stephenson, 74)

 

Zaterdag speelt ook de U23 een topper, tegen Blackburn. Kunnen ze zich herpakken na de zware pandoering (7-2) tegen Man City? De eerste ploeg speelt zondag tegen Wolves, zevende in de Premier League.