U23 en U18 gaan op hun elan door

U23 en U18 gaan op hun elan door

Liverpool U23 – Arsenal 1-0

De U23 van Liverpool FC heeft met het kleinste verschil gewonnen van Arsenal. Tom Clayton scoorde de enige goal. In de 62ste minuut viel Paul Glatzel in, zijn eerste optreden sinds zijn ACL-blessure meer dan een jaar geleden.

Liverpool U23: Kelleher, Bradley, Beck, Van den Berg, Savage, Clayton, Bearne (Glatzel, 62), Dixon-Bonner (Sharif, 77), Longstaff (Ritaccio, 90), Cain, Millar.

 

Liverpool U18 – Newcastle 4-1

De U18 van Liverpool FC is op dreef. Tegen Newcastle wonnen de jonge Reds hun vierde wedstrijd op rij. Max Woltman bracht LFC op voorsprong, daarna scoorde Tyler Morton twee keer en Layton Stewart maakte er 4-0 van. Lucas De Bolle kon in de slotfase nog milderen tot 4-1.

Liverpool U18: Ojrzynski, Mabaya, Corness, Quansah, Jonas, Stephenson, Balagizi (Musialowski, 66), Morton, Stewart (Cannonier, 79), Woltman, Frauendorf.