Liverpool wint van West Ham

Liverpool wint van West Ham

Liverpool FC – West Ham 2-1

Liverpool FC heeft na een spannende partij gewonnen van een stug West Ham. Pablo Formals bracht de bezoekers al vroeg op voorsprong, maar Liverpool sloeg vlak voor rust terug. Na een fout op Mohamed Salah mocht hij een strafschop in doel knallen. 

Na rust hadden de Reds veel balbezit, maar het was lang wachten op de verlossende 2-1. Uiteindelijk kon invaller Diogo Jota de bal in doel knallen, maar hij werd teruggefloten. De VAR nam zijn tijd en riep scheidsrechter Kevin Friend naar de zijlijn. Die zag op de beelden een fout van Sadio Mané voorafgaand aan de goal. Liverpool bleef drukken en iets later scoorde Jota opnieuw na een heerlijke doorsteekbal van mede-invaller Xherdan Shaqiri. Opnieuw even bang afwachten, maar de VAR vond dit keer geen reden om in te grijpen. 

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Phillips, Gomez, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Jones (70′ Jota), Mane, Salah (90′ Milner), Firmino (70′ Shaqiri).