Liverpool stoot door dankzij late goal van Bearne

Liverpool stoot door dankzij late goal van Bearne

Salzburg – Liverpool FC 2-3

De U19 van Liverpool FC stoot als groepswinnaar door in de Uefa Youth League, maar dat ging niet van een leien dakje. In Oostenrijk kwamen de jonge Reds 2-0 achter, maar ze knokten terug en haalden het in extremis. Harvey Elliott bracht vanaf de stip terug hoop en tien minuten voor tijd scoorde Thomas Hill de gelijkmaker. Bij een gelijkspel zou Salzburg met een beter doelsaldo eerste eindigen. In blessuretijd zorgde Jack Bearne alsnog voor de winnende treffer en de rechtstreekse kwalificatie voor de volgende ronde. 

Liverpool U19: Winterbottom, Williams, Hoever, Van den Berg, Norris (Boyes, 89), Clarkson, Dixon-Bonner (Stewart, 74), Cain (Clayton, 89), Longstaff (Bearne, 80), Elliott, Hill.