U23 krijgt kletsen, U18 deelt uit

U23 krijgt kletsen, U18 deelt uit

Wisselend succes voor de jeugdploegen van Liverpool FC dit weekend. De U18 blijft in de titelrace na een ruime zege tegen Derby County, de U23 kreeg dan weer een zware opdoffer van Tottenham. 

Liverpool U18 – Derby 5-1

De U18 van Liverpool FC staat tweede in de competitie na een ruime zege tegen Derby. Bij de rust stonden de Rams nog voor,  maar nadien namen de Reds de match in handen. Op drie minuten tijd ging het van 0-1 naar 3-1 via Fidel O’Rourke en twee goals van Jake Cain. Twintig minuten voor tijd pikte ook Layton Stewart zijn goaltje mee en een owngoal zorgde voor de 5-1. 

Liverpool U18: Davies, Bradley, Beck, Quansah, Savage, Clarkson, Morton, Cain (Wilson, 80), O’Rourke (Stewart, 56), Corness, Balagizi (Walls, 64).

 

Liverpool U23 – Tottenham 0-4

Voor de U23 werd het opnieuw een frustrerend weekend. Zonder enkele sterkhouders die deze maand met de eerste ploeg meetrainen (en spelen), streden de jonge Reds goed tegen Tottenham. Aan de rust stonden de Spurs 0-1 voor, maar Liverpool zat goed in de match. In de 55ste minuut kwam dan het keerpunt. Morgan Boyes zag rood en Tottenham kreeg twee strafschoppen op vijf minuten tijd. In blessuretijd werd het nog 0-4.

Liverpool U23: Kelleher, Williams, Gallacher, Clayton, Boyes, Chirivella, Elliott (Bearne (Norris)), Kane, Longstaff, Christie-Davies, Hill.