Prono: zaterdag 23/11 tegen Crystal Palace

Prono: zaterdag 23/11 tegen Crystal Palace

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Crystal Palace – Liverpool FC

zaterdag 23 november, 16u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Liverpool won de topper tegen Manchester City, met 3-1. Na deze speeldag staat Liverpool 20 punten voor de buren van Everton. Twee vragen waarmee je punten kon scoren. Maar toch vielen de resultaten tegen, vooral omdat de spelers veel te braaf waren. Enkel Rodrigo en Jesus kregen geel, twee spelers waar niemand aan had gedacht. Besten van de dag met 7/10: Maeremans Davy en Maes Dennis. In de stand doet leider Bonte Benny een goede zaak. Met nog drie speeldagen voor de boeg lijkt hij de eerste periode binnen te hebben, of schiet iemand nog helemaal raak de komende weken? 

> stand prono <

YNWA!