Contract voor twee jeugdspelers

Contract voor twee jeugdspelers

Terwijl de meeste Liverpoolspelers weg waren voor internationale dienst, werd er natuurlijk door de andere verder getraind om Melwood en twee youngsters mochten hun nieuwe contract tekenen de voorbije week. 

Elijah Dixon-Bonner maakte dit seizoen deel uit van de U23 van Neil Critchley. De 18-jarige middenvelder tekende pas in januari zijn eerste profcontract bij LFC, maar mocht nu al een nieuwe overeenkomst tekenen. Dixon-Bonner is een creatieve middenvelder die de laatste seizoenen ook steeds vlotter de weg naar doel weet te vinden. 

Ook Matteo Ritaccio heeft zijn handtekening geplaatst onder een contract bij Liverpool FC. De 18-jarige Amerikaanse Italiaan kwam een jaar geleden naar de Reds. Hij ligt momenteel nog in de lappenmand tot begin volgend jaar.