Brewster bezorgt Liverpool U23 6/6 in bekercompetitie

Brewster bezorgt Liverpool U23 6/6 in bekercompetitie

Liverpool U23 – Sunderland 2-1

De U23 van Liverpool FC heeft zijn tweede match in de Premier League Cup gewonnen van Sunderland en staat eerste in de groep met zes op zes. Tegen de Black Cats liep het niet van een leien dakje. Liverpool was voor rust de betere ploeg, maar kon niet scoren. Net na de pauze bracht Benji Kimpioka Sunderland op voorsprong. De jonge Reds lieten het hoofd niet hangen en verhoogden de druk. Na verschillende kansen werd het dan toch 1-1 nadat een voorzet van Rhian Brewster afweek op een verdediger. En in de slotfase versierde Brewster ook een strafschop, die hij zelf omzette. 

Liverpool U23s: Atherton, Gallacher, Larouci, Van den Berg, Clayton, Chirivella, Christie-Davies, Dixon-Bonner (Williams, 75), Brewster, Kane, Longstaff.