U18 slikt zes doelpunten voor rust

U18 slikt zes doelpunten voor rust

Liverpool U18 – West Brom 3-6

De titelkansen van de U18 van Liverpool FC hebben een serieuze knauw gekregen. De jonge Reds verloren zwaar van West Brom, dat optimaal profiteerde van zwak verdedigen van de Reds. Na veertig minuten stonden de Baggies 0-6 voor, Jovan Malcolm scoorde vier keer. Vlak voor de pauze scoorde Liverpool dan toch tegen. Na de pauze wist LFC nog twee keer terug te slaan, maar de drie punten waren dan al lang vliegen. Max Woltman trof twee keer raak en ook Conor Bradley wist de weg naar de netten te vinden.  

Liverpool profiteert zo niet van de nederlaag van leider Manchester City, dat de stadsderby verloor. LFC blijft op twee punten achterstand hangen. Everton kan wel op gelijke hoogte komen met de Citizens als ze hun duel winnen. 

Liverpool U18: Ojrzynski, Walls (Wilson, 60), Savage, Koumetio, Beck (Bradley, 45), Morton (Corness, 83), Clarkson, Cain, Norris, Hill, Woltman.