Prono: woensdag bekermatch tegen Arsenal

Prono: woensdag bekermatch tegen Arsenal

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Arsenal (League Cup)

woensdag 30 oktober, 20u30

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Liverpool won met 2-1 van Tottenham, bijna iedereen had een overwinning. Klopp deed slechts één wissel voor de 81ste minuut, maar dat was toch een vraag die punten opleverde. Eerste invaller was totaal verrassend Ndombele, daarna volgde de vaker gegokte Milner. Eén punt viel nog te verdienen met Gomez, Origi, Moura en Celso. 

Uiteindelijk scoorden vier Reds een uitstekende 8/10 voor de prono terwijl de meesten tussen 4 en 6 zaten. Er werden dus goede zaken gedaan tegen Spurs. Bonte Benny blijft wel afgetekend leider, maar de achtervolgers knabbelen aan de voorsprong. 

> stand prono <

YNWA!