Prono: zondag topper in Chelsea

Prono: zondag topper in Chelsea

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Chelsea – Liverpool FC

zondag 22 september, 17u30

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Liverpool verloor totaal onverwacht van Napoli, lage scores voor de prono dus. Scharpé Alex en Mylle Bert wisten toch 6/10 te scoren dankzij één Belg (Mertens) aan de aftrap en eerste invaller Wijnaldum. Anderen sprokkelden nog een puntje dankzij Llorente of Shaqiri. De meesten wisten wel dat er maar één Belg aan de aftrap zou staan, maar toch wist niet iedereen dat Origi geblesseerd was. In de stand amper wijzigingen, onze dagwinnaars doen een goede zaak, maar Bonte Benny blijft autoritair leider. 

> stand prono <

YNWA!