Cain geeft twee assists bij U18, Longstaff redt punt voor U23

Cain geeft twee assists bij U18, Longstaff redt punt voor U23

Liverpool U18 – Middlesbrough 3-0

De U18 van Liverpool FC blijft uitstekende op dreef. Na een felbevochten duel tegen Boro trokken de jonge Reds in de tweede helft opnieuw het laken naar zich toe. Tom Hill, James Norris en Fidel O’Rourke scoorden de doelpunten. Jake Cain vierde zijn nieuwe contract met twee assists.

Liverpool U18: Ojrzynski, Walls, Savage, Koumetio, Beck (Morton, 87), Cain, Hill, Brookwell, Stewart (Bradley, 88), O’Rourke, Norris.

Leicester City – Liverpool U23 2-2

Luis Longstaff scoorde in blessuretijd de gelijkmaker voor de U23 van Liverpool FC tegen Leicester City. Curtis Jones had de Reds al vroeg op voorsprong gebracht, maar net voor rust moesten ze twee tegengoals slikken. Na de pauze speelde LFC dominant en knokten zich naar een verdiend punt.

Liverpool U23: Kelleher, Hoever (Williams, 79), Van den Berg, Boyes, Gallacher (Lewis, 69), Chirivella, Kane, Dixon-Bonner, Longstaff, Jones, Elliott.