Prono: dinsdag start de Champions League in Napoli

Prono: dinsdag start de Champions League in Napoli

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Napoli – Liverpool FC

dinsdag 17 september, 21u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Ondanks twee weken tijd waren toch weer enkelen hun prono vergeten invullen. Liverpool won alweer, iedereen had dit correct voorspeld. Iedereen dus minstens twee punten, maar voor velen bleef het daarbij. Liverpool kreeg namelijk maar liefst tien hoekschoppen, meer dan de meesten hadden voorspeld. De spelers waren opnieuw heel braaf en niemand kreeg geel. Toch had geen enkele Flemish Red dit zien aankomen. Vandenbouhede Miguel en De Baere Franky waren de toppers van de speeldag met 6/10. In de stand blijft Bonte Benny koploper, met op dit moment eigenlijk maar twee achtervolgers die een onmiddellijke bedreiging zouden kunnen vormen. De rest zal een paar keer goed moeten gokken!

> stand prono <

YNWA!