U18 verliest topper, U23 is rode lantaarn

U18 verliest topper, U23 is rode lantaarn

Manchester City – Liverpool U18 5-2

De U18 van Liverpool FC heeft de topper tegen Manchester City verloren na een wedstrijd met twee gezichten. Voor rust speelden de Reds dominant, maar na de koffie namen de Citizens het heft in handen. Liverpool kwam verdiend op voorsprong via Jake Cain en Niall Brookwell, maar miste verschillende kansen om de drie punten helemaal veilig te stellen. Na de pauze kregen de jonge Reds er nog vijf om de oren van leider City. LFC is nu tweede op vijf punten van de koploper.

Liverpool U18: Ojrzynski, Walls (Bradley, 76), Norris (Beck, 83), Savage, Koumetio, Clarkson, Brookwell, Cain, Stewart, Hill, Ritaccio (Morton, 70)

 

Liverpool U23 – Derby 3-3

De U23 van Liverpool FC staat op de laatste plaats in de Premier League 2 na een doelpuntenrijk gelijkspel tegen nummer vier Derby County. Elijah Dixon-Bonner en Curtis Jones scoorden voor de Reds. Ben Winterbottom redde een strafschop. Rhian Brewster werd al vroeg naar de kant gehaald toen het nieuws van de blessure van Divock Origi doorsijpelde. Bij Derby speelde  de 26-jarige ex-Red Andre Wisdom mee. 

Liverpool U23: Winterbottom, Williams, Gallacher, Hoever, Van den Berg, Chirivella, Elliott, Dixon-Bonner, Brewster (Longstaff, 15), Kane, Jones.