U18 wint triller tegen Man Utd

U18 wint triller tegen Man Utd

Liverpool U18 – Man Utd 4-3

De U18 van Liverpool FC blijft ongeslagen dit seizoen na een spannende topper tegen de rivalen uit Manchester. Tot drie keer toe konden de Red Devils een achterstand ophalen, maar in de 88ste minuut kon Layton Stewart dan toch de beslissende treffer scoren. De andere Liverpoolgoals kwamen van Matteo Ritaccio, Fidel O’Rourke en Niall Brookwell. 

Liverpool staat nu samen met Wolves tweede in de stand, eerder deze week speelden de jonge Reds 1-1 gelijk tegen Wolves. Hierdoor staan ze twee punten achter leider Manchester City. 

Liverpool U18: Winterbottom, Hill, Norris, Savage, Koumetio, Clarkson, Brookwell, Cain, Stewart, O’Rourke (Beck, 90), Ritaccio.

 

Liverpool U23 – Man City 1-4

De U23 van LFC heeft opnieuw een topper verloren, het is al de derde zware nederlaag in vier matchen voor onze talentvolle youngsters. Tegen City kon Rhian Brewster met een strafschop nog even voor hoop zorgen, maar na rust maakten de Citizens het verschil. 

Liverpool U23: Atherton, N. Williams, Larouci (Gallacher, 76), Hoever, Van den Berg, Chirivella, Elliott, Dixon-Bonner (Longstaff, 83), Brewster, Lewis, Jones.