prono: zaterdag 31 augustus Burnley away

prono: zaterdag 31 augustus Burnley away

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Burnley – Liverpool FC

zaterdag 31 augustus, 18u30

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

< prono ingeven <

Liverpool won met 3-1 van Arsenal, hoge scores voor de prono dus. Ook met de vier Engelsen (Henderson, Alexander-Arnold, Maitland-Niles en Willock) aan de aftrap werd goed gescoord. Dat Matip zou scoren was dan weer een totale verrassing, de tweede treffer kwam van Salah. Dat zorgde voor het verschil voor de prono. Roland Filip en Tuyten Gino waren de dagtoppers met 8/10, maar dankzij een uitstekende 7/10 doet leider Bonte Benny opnieuw een uitstekende zaak in de stand.

> stand prono <

YNWA!