Liverpool in Champions League tegen Genk, Napoli en Salzburg

Liverpool in Champions League tegen Genk, Napoli en Salzburg

Liverpool FC speelt in de poulefase van de Champions League tegen Racing Genk, Red Bull Salzburg en Napoli. De Reds zaten ook vorig seizoen bij Napoli in de reeks. In Italië won Napoli toen met 1-0, op Anfield won Liverpool dankzij Mohamed Salah met het kleinste verschil. Racing Genk wordt een speciale tegenstander voor de Flemish Reds en voor Divock Origi, de aanvaller speelde tijdens zijn jeugd bij KRC. Sadio Mané en Naby Keita hebben dan weer een verleden bij Salzburg. 

Titelverdediger Liverpool speelt zijn eerste match in Napoli. 

Tuesday September 17 – Napoli v Liverpool (21u00)
Wednesday October 2 – Liverpool v Salzburg (21u00)
Wednesday October 23 – Genk v Liverpool (21u00)
Tuesday November 5 – Liverpool v Genk (21u00)
Wednesday November 27 – Liverpool v Napoli (21u00)
Tuesday December 10 – Salzburg v Liverpool (18u55)

 

De Flemish Reds hebben nooit tickets voor uitwedstrijden in de Champions League. Dus ook niet in Genk. Het zal waarschijnlijk wel mogelijk zijn om tickets te bemachtigen in het thuisvak, maar dat brengt risico’s met zich mee. Kom liever samen kijken in één van onze supporterslokalen!
YNWA!