U23 start met zware nederlaag, U18 haalt zwaar uit

U23 start met zware nederlaag, U18 haalt zwaar uit

Liverpool U23 – Tottenham 0-4

De U23 van Liverpool FC heeft het seizoen met een valse noot afgetrapt. Tegen Tottenham moesten de jonge Reds maar liefst vier tegentreffers slikken.  LFC had  verschillende kansen, maar de doelpunten vielen aan de overkant.

Liverpool U23: George, Williams, Clayton, Boyes, Larouci (Gallacher, 81), Chirivella, Dixon-Bonner, Jones, Elliott (Bearne, 70), Kent, Brewster (Duncan, 70).

 

Liverpool U18 – Blackburn 7-1

De U18 van Liverpool FC heeft op de openingsspeeldag brandhout gemaakt van Blackburn. Jake Cain en Leighton Clarkson zaten vorig seizoen al bij de U18, voor alle anderen was het hun debuut bij de U18. Toch wonnen de Reds met 7-1. Layton StewartJames Balagizi en Tom Hill scoorden twee keer en ook Cain pikte zijn goaltje mee.

Liverpool U18: Winterbottom, Quansah (Wilson, 85), Norris, Savage, Koumetio, Clarkson, Hill, Cain, Stewart, Ritaccio (Corness, 85), Balagizi (Beck, 75).