Prono: woensdag Europese Supercup tegen Chelsea

Prono: woensdag Europese Supercup tegen Chelsea

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Chelsea

woensdag 14 augustus, 21u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Tegen Norwich werd, zoals verwacht, vlot gewonnen. Maar de 4-1 werd slechts één keer gespeeld. De meerderheid had wel gedacht dat Klopp 2 wissels zou doen voor de 84ste minuut. Dat Adrian eerste invaller zou zijn was voor iedereen een verrassing. Slechts één iemand gokte op tweede invaller Leitner. Voor een aantal Reds leverde de invalbeurt van Milner, Mané of Drmic wel nog een puntje op. Hierdoor zat iedereen rond 5/10. Beste van de dagen waren Descheemaecker Jakke en Smith Andrew met 7/10. Bonte Benny blijft koploper.

> stand prono <

YNWA!