Lonergan moet blessure Alisson opvangen

Lonergan moet blessure Alisson opvangen

Alisson Becker zal minstens enkele weken buiten strijd zijn met een kuitblessure, maar het kan ook zes weken duren eer de Braziliaan terug in doel kan staan. Om het keepersprobleem op te lossen, zal Andy Lonergan een contract van korte duur ondertekenen bij Liverpool FC. De 35-jarige doelman trainde al de hele zomer mee met de Reds en speelde ook enkele oefenmatchen.

In de Europse Supercup tegen Chelsea zal nieuwkomer Adrian in de goal staan en Lonergan op de bank zitten. Caoimhin Kelleher heeft onlangs ook de trainingen hervat en wordt over enkele weken in principe de vaste bankzitter tot Alisson terug fit is. Maar Kelleher mag ook nog wedstrijdritme opdoen met de U23 en U21 waardoor Lonergan ook nog regelmatig als tweede keeper zal optreden.