Liverpool trapt competitie af met zege tegen Norwich

Liverpool trapt competitie af met zege tegen Norwich

Liverpool FC – Norwich City 4-1

Voor Liverpool FC is de Premier League uitstekend gestart, al voor de rust was de buit binnen tegen promovendus Norwich. Het werd uiteindelijk 4-1. 

Al in de zevende minuut lag de bal een eerste keer in de netten, Grant Hanley werkte een lage voorzet van Divock Origi in eigen doel. Twaalf minuten later plaatste Mohamed Salah de bal in de hoek na enkele korte combinaties en wat meeval. Norwich probeerde een paar keer tegen de prikken, maar Virgil van Dijk kopte de 3-0 snoeihard tegen de touwen. De vierde kwam van het hoofd van Origi, na een sublieme voorzet van Trent Alexander-Arnold

Enige minpunt voor Liverpool was de kuitblessure voor Alisson Becker nadat hij vlak voor rust uitgleed bij een doeltrap. Hierdoor mocht Adrian meteen debuteren. Na rust moest de Spanjaar zich één keer omdraaien nadat Teemu Pukki door de buitenspelval glipte, maar de zege kwam nooit in gevaar. 

Liverpool: Alisson (39′ Adrian), Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Wijnaldum, Origi (74′ Mané), Salah, Firmino (86′ Milner).