Prono: vrijdag Norwich

Prono: vrijdag Norwich

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Norwich City

vrijdag 9 augustus, 21u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Liverpool heeft de eerste beker van het seizoen niet gewonnen, maar toch heeft Bonte Benny de ideale start genomen. Hij had alles juist: 1-1, Sterling eerste goal en drie Brazilianen (Alisson, Firmino en Fabinho) aan de aftrap. Het deelnemersveld ligt al serieus uiteen. Niemand had Matip als doelpuntenmaker en ook in de strafschoppenreeks zaten weinig voorspelde namen, enkel Salah. Als eerste dagwinnaar is Bonte natuurlijk ook meteen leider in de stand. 

> stand prono <

YNWA!