Liverpool neemt vlot de maat van Huddersfield

Liverpool neemt vlot de maat van Huddersfield

Liverpool – Huddersfield 5-0

Liverpool FC heeft vlot de maat genomen van rode lantaarn Huddersfield Town. Sadio Mané en Mohamed Salah scoorden beiden twee keer. 

Na 15 seconden stond het al 1-0. Salah veroverde de bal en Naby Keita maakte het af. Liverpool speelde dominant en zocht naar meer doelpunten. In de 23ste minuut kopte Mané de 2-0 binnen na een voorzet van Andrew Robertson. Nog voor rust lag de derde al in het mandje. Na een uitgemeten voorzet van Trent Alexander-Arnold werkte Salah heerlijk af. 

Na de pauze opnieuw een kopgoal van Mané, dit keer op aangeven van Jordan Henderson. En Mané kopte twaalf minuten voor tijd bijna nog een derde keer raak, maar trof dit keer de paal. Ook Salah scoorde zijn tweede van de avond, een binnentikker na een lage voorzet van Robertson. 

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold (Gomez), Lovren, Van Dijk, Robertson, Wijnaldum (Oxlade-Chamberlain), Henderson, Keita, Mane, Salah, Sturridge (Shaqiri).