Prono: woensdag halve finale in Barcelona

Prono: woensdag halve finale in Barcelona

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Barcelona – Liverpool FC

woensdag 1 mei, 21u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Liverpool won, zoals algemeen verwacht, vlot van Huddersfield. Er werd zelfs een aantal keer op 5-0 gegokt. Dat niemand geel kreeg was dan weer een tegenvaller, behalve voor één voorspeller. Klopp maakte het weer spannend, maar deed zijn twee wissels net voor de 75ste minuut. 

Alle scores lagen vrij dicht bij elkaar, maar met 7/10 waren Van Kerrenbroeck Patrick, Wassenaar Christel en Roland Filip de toppers van de dag. In de stand ziet Bonte Magali de achtervolgers opnieuw dichterbij sluipen. Ook in de derde periode komt alles wat dichter bij elkaar, maar De Cauwer Mario blijft de leiding in handen houden. 

> stand prono <

YNWA!