Liverpool wint FA Youth Cup

Liverpool wint FA Youth Cup

Liverpool U18 – Manchester City 1-1 (strafschoppen 5-3)

De U18 van Liverpool FC heeft de FA Youth Cup gewonnen na strafschoppen. Alle vijf penalty’s van de Reds gingen binnen. Het is pas de vierde keer dat Liverpool de FA Youth Cup wint, de vorige beker voor de U18 dateert van 2007. 

In een evenwichtige eerste helft hadden beide ploegen kansen, maar vlak voor rust kwam City op voorsprong via Nabil Touaizi. Na rust gingen de Reds op zoek naar de gelijkmaker en die viel ook vijf minuten voor tijd. Bobby Duncan bracht met een afstandsschot de stand op 1-1. Na zenuwslopende verlengingen trok LFC in de strafschoppenreeks aan het langste end. 

Liverpool U18: Jaros, N. Williams, Larouci, R. Williams, Boyes, Clarkson (Longstaff, 78), Sharif, Cain (Bearne, 101), Glatzel, Duncan, Dixon-Bonner.