Gomez, Brewster en Oxlade-Chambarlain spelen mee, hattrick voor Camacho

Gomez, Brewster en Oxlade-Chambarlain spelen mee, hattrick voor Camacho

Liverpool FC U23 – Leicester City 6-0

De U23 van Liverpool FC heeft zondag zwaar uitgehaald tegen Leicester. Met de steun van enkele revaliderende A-kernspelers wonnen de jonge Reds met 6-0. Joe Gomez speelde een uur mee, Alex Oxlade Chamberlain één helft. Rhian Brewster begon uitstekend met een goal na vijf minuten en versierde even later ook een strafschop. Ben Woodburn liet die kans niet liggen. Na een half uur stond het al 3-0 via Curtis Jones, maar na rust was Rafael Camacho aan de beurt. De jonge Portugees scoorde nog drie keer, een zuivere hattrick. 

Liverpool U23: George, Gomez (Masterson, 60), Lewis, Hoever, Johnston, Coyle, Camacho, Oxlade-Chamberlain (Christie-Davies, 45), Brewster (Gallacher, 75), Woodburn, Jones.