Prono: zondag Cardiff away

Prono: zondag Cardiff away

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Cardiff – Liverpool FC

zondag 21 april, 17u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

De stand is eindelijk up-to-date. Liverpool won drie keer op rij, dat is altijd leuk voor de prono. Telkens werd de dagprono gewonnen met 8/10. 

Thuis tegen Porto werd het 2-0, Mané scoorde niet. De spelers die gewisseld werden, waren Soares, Mané, Torres, Firmino en Pereira. Mylle Bert was de topper van de dag met 8/10. 

Tegen Chelsea werd het opnieuw 2-0, dit keer scoorde Mané wel één keer. Gewisselden: Rudiger, Hudson-Odoi, Keita, Lofyus-Cheeck, Salah en Henderson. Dit keer scoorden Azou Jeffrey en Mourus Kristof het best met 8/10.

De terugmatch in Porto werd maar liefst met 1-4 gewonnen en uiteraard was Mané opnieuw goed voor één goal. Werden naar de kant gehaald: Origi, Otavio, Brahimi, Corona, Alexander-Arnold en Robertson. Dit leverde vijf dagwinnaars met 8/10 op. 

In de stand blijft Bonte Magali leider, maar Maeremans Davy is genaderd tot op twee punten. In de derde periode heeft De Cauwer Mario nipt de leiding in handen. 

> stand prono <

YNWA!