Prono: Champions League tegen Porto op dinsdag

Prono: Champions League tegen Porto op dinsdag

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Porto

dinsdag 9 april, 21u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Tegen Southampton had Gesquière Wouter alles juist. Straffe prestatie! Iedereen wist dat Liverpool zou winnen, maar hij had als één van de weinigen 1-3 staan. Ook wist hij dat Henderson of Milner als eerste zouden invallen. Bijna iedereen had geen Belgen aan de aftrap staan. Hierdoor had niemand minder dan 5/10 en zijn de verschillen dus klein.

Toch doet Maeremans Davy een uitstekende zaak in de stand in de stand en nadert tot op vier punten van leider Bonte Magali. Krijgen we dan toch nog een spannend slot? In de derde periode is het in ieder geval spannend. Maeremans Kenny, De Cauwer Mario en Decoene Delphine blijven gelijk op kop. 

> stand prono <

YNWA!