Jeugdploegen winnen spannende matchen

Jeugdploegen winnen spannende matchen

Liverpool U18 – Wolves 2-1

Liverpool FC lijkt af te stevenen op de tweede plaats in de U18 Premier League North na een nipte zege tegen staartploeg Wolves. Alle doelpunten vielen na rust. Jake Cain opende de score en even later scoorde Bobby Duncan met een knappe lopbal zijn 29ste van het seizoen. In de slotfase kwam Wolves nog terug tot 2-1. Liverpool heeft nog een waterkans op de titel, als Derby nog twee steken laat vallen in zijn resterende matchen.

Liverpool U18: Atherton, N. Williams (Walls, 89), Larouci, R. Williams, Boyes, Raitanen, Cain (Ritaccio, 90), Clarkson, O’Rourke (Longstaff, 51), Duncan, Dixon-Bonner.

 

Liverpool U23 – Chelsea 3-2

Bij de U23  besliste Curtis Jones besliste met een late treffer de topper tegen Chelsea. Hierdoor klimmen de Reds naar de derde plaats in de Premier League 2. De jonge Reds stonden al snel twee doelpunten in het krijt, maar vochten terug. Doelpunten van Ben Woodburn en Abdi Sharif brachten Liverpool terug op gelijke hoogte en Jones zorgde met een sublieme goal voor de 3-2. 

Liverpool U23: Kelleher, Whelan, Gallacher, Hoever (Masterson, 79), Johnston, Coyle, Woodburn, Sharif, McAuley, Lewis (Bearne, 79), Jones.