Goed nieuws uit de ziekenboeg

Goed nieuws uit de ziekenboeg

Joe Gomez heeft de trainingen hervat. De jonge verdediger was meer dan drie maanden buiten strijd met een gebroken been. Hij moet nu vooral werken aan zijn uithouding en zal dus nog vaak apart trainen. Ook Alex Oxlade-Chamberlain traint nog regelmatig op zijn fysieke paraatheid. Hij had een paar weken geleden last van stramme spieren, maar het loopt steeds beter. 

Mohamed Salah traint opnieuw mee met de groep nadat hij de voorbije interlands niet kon meespelen met Egypte. Voor Trent Alexander-Arnold is het afwachten. Hij blijft last hebben van zijn rug. Dat is volgens Jurgen Klopp geen eenvoudig probleem. Hij zou wel kunnen voetballen, maar veel hangt af van de hinder die hij ondervindt. Ook Xherdan Shaqiri miste de interlands, hij heeft last van een liesblessure. Shaqiri traint wel mee met de groep, maar voorzichtig. Naby Keita is volledig hersteld nadat hij twee wedstrijden miste. 

Dejan Lovren is terug speelklaar na enkele moeilijke maanden, hij speelde al interlandvoetbal met Kroatië.