RIP Christiaan Colman YNWA

RIP Christiaan Colman YNWA

Als fanclub zijn wij met verstomming verslagen en overmand door verdriet door het plotse heengaan van Christiaan Colman. 

Christiaan was een heel graag geziene gast bij busreizen en andere activiteiten van de Flemish Reds. We zullen je missen.  

Hierbij uiten we ons oprecht medeleven aan familie en vrienden …

De uitvaartplechtigheid vindt plaats op woensdag 3 april 2019 om 11.00u in Rouwcentrum Melis, Yzerhand 49 9120 Beveren(-Waas). Na de plechtigheid zullen we nog napraten met de aanwezige Flemish Reds. 
 
De Flemish Reds zullen een rouwkrans voorzien. De leden die willen, kunnen een bijdrage (5 euro) voor de rouwkrans storten op het rekeningnummer van de Flemish Reds IBAN: BE64 1030 5726 7252 met de mededeling “Rouwkrans Christiaan Colman”.

RIP

YNWA