Nieuwe deal voor Alexander-Arnold

Nieuwe deal voor Alexander-Arnold

Enkele dagen na linksback Andrew Robertson heeft nu ook rechtsback Trent Alexander-Arnold een nieuw contract getekend. De 20-jarige verdediger speelt al sinds zijn zesde voor Liverpool FC en droomt er van om ooit kapitein te worden van de Reds. Alexander-Arnold speelde al 67 keer voor LFC en schopte het ook tot Engels international.

Alexander-Arnold moest helemaal niet nadenken toen de club hem een nieuw contract voorschotelde. “Er was geen seconde twijfel of ik mijn verblijf hier zou verlengen. Ik hoop in de toekomst veel successen te beleven met de club. Toen ze me een nieuw contract aanboden, hebben we er helemaal niet over moeten nadenken. Mijn broer heeft alle besprekingen afgehandeld zodat ik me kon concentreren op het voetbal.”