Alexander-Arnold en Wijnaldum kunnen misschien spelen tegen Crystal Palace

Alexander-Arnold en Wijnaldum kunnen misschien spelen tegen Crystal Palace

Jurgen Klopp heeft in de aanloop naar de match tegen Crystal Palace een update gegeven van het blessureleed bij Liverpool FC. Georginio Wijnaldum en Trent Alexander-Arnold raakten beiden geblesseerd tegen Brighton, maar volgens Klopp bestaat er een kans dat ze zaterdag kunnen meespelen. Joel Matip zou zeker kunnen meespelen, hij traint al elf dagen probleemloos met de groep mee. Ook Adam Lallana heeft de groepstrainingen hervat, maar hij wordt niet aan de aftrap verwacht tegen Palace. 

Op Dejan Lovren en Joe Gomez rekent Klopp voorlopig niet. De Duitser verwacht dat Lovren inzetbaar zal zijn tegen Leicester op 30 januari. Gomez heeft nog iets meer tijd nodig. 

Klopp heeft ook meer duidelijkheid geschept over enkele langdurig geblesseerde spelers. Hij rekent dit seizoen niet meer op Rhian Brewster. De 18-jarige aanvaller heeft opnieuw een kleine operatie ondergaan en heeft nog veel werk voor de boeg. Voor Alex Oxlade-Chamberlain ziet het er iets beter uit. Hij kan pijnvrij trainen en moet nu vooral aan zijn fitheid werken. Klopp hoopt dat hij dit seizoen nog inzetbaar zal zijn.