Liverpool loopt verder uit in Premier League

Liverpool loopt verder uit in Premier League

Liverpool FC – Newcastle 4-0

Liverpool FC heeft een gouden zaak gedaan in de Premier League. De Reds wonnen ruim van Newcastle, terwijl concurrent Manchester City 2-1 verloor van Leicester. Hierdoor is Tottenham nu de eerste achtervolger, op zes punten van leider Liverpool.

Dejan Lovren bracht de Reds al vroeg op voorsprong met een heerlijke volley. Liverpool bleef de betere ploeg, maar het was tot na rust wachten op meer goals. Na een fout op Mohamed Salah zette de Egyptenaar zelf de strafschop om. Tien minuten voor tijd werkte Xherdan Shaqiri een lage voorzet van Trent Alexander-Arnold in doel. Vijf minuten later kopte Fabinho de 4-0 tegen de touwen, zijn eerste goal voor LFC. 

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson (Clyne), Henderson, Wijnaldum (Fabinho), Shaqiri, Mane, Salah, Firmino (Sturridge).