Prono: woensdagmiddag thuis tegen Newcastle

Prono: woensdagmiddag thuis tegen Newcastle

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Newcastle

woensdag 26 december 2018, 16u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Een vrijdagavondmatch is totaal niet de gewoonte in Engeland. Hierdoor hebben toch een aantal Flemish Reds hun prono vergeten ingeven. Iedereen die dat wel deed had Liverpool FC gewonnen gezet. De 0-2 werd meermaals voorspeld, maar niet door iemand die drie Belgen (Origi, Mignolet en Dendoncker) op de bank had staan. Hierdoor lag de topscore op 9/10. Maar liefst vijf Reds presteerden dit. Onder de dagwinnaars ook leider Bonte Magali, die een klein kloofje slaat met de achtervolgers. Tuyten Gino blijft koploper in periode 2.

> stand prono <

YNWA!