Prono: zaterdag topper tegen Arsenal

Prono: zaterdag topper tegen Arsenal

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Arsenal

zaterdag 29 december 2018, 18u30

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Tegen Newcastle werd, zoals verwacht, vlot gewonnen. Met Lovren scoorde wel de verkeerde speler de eerste goal, maar Salah leverde toch nog 2 punten op voor velen. Ook Shaqiri was nog goed voor een (doel)punt. Fabinho werd, net als Lovren, niet gegokt. Bijna iedereen wist dat Newcastle heel weinig hoekschoppen zou krijgen, maar twee is toch wel heel weinig. Toch hoge scores tegen de Magpies, met twee winnaars met 9/10: Frederickx Patrick en Patterson Nick. In de stand sluipt Bonte Magali opnieuw verder weg van de rest. In de tweede periode word het wel heel spannend, we krijgen nu drie leiders: Bonte Benny, Roland Filip en Tuyten Gino.

> stand prono <

YNWA!