Salah maakt het verschil in Wolverhampton

Salah maakt het verschil in Wolverhampton

Wolves – Liverpool FC 0-2

Liverpool FC heeft de maat genomen van een stug Wolves. Mohamed Salah speelde een uitstekende partij en was goed voor een goal en een assist. In de 18de minuut brak hij de ban na een goeie voorzet van Sadio Mane. Salah kwam nog een paar keer dicht bij een treffer, maar Rui Patricio keepte sterk en enkele keren zat er nog net een verdediger tussen. In de 68ste minuut gaf Salah wel een heerlijke assist die subliem in doel werd gewerkt door Virgil Van Dijck. De zege voor Liverpool kwam nooit meer in gevaar, Patricio moest Wolves nog een paar keer behoeden voor een zware nederlaag. 

Liverpool: Alisson, Milner, Lovren, Van Dijk, Robertson, Henderson, Fabinho, Keita (Lallana), Mane (Clyne), Salah, Firmino (Wijnaldum).