U23 maakt weekend goed met zege in derby

U23 maakt weekend goed met zege in derby

Het is een weekend met wisselend succes geworden voor de jeugdploegen van Liverpool FC. De U23 kreeg donderdag van een serieuze lel van Villarreal. De jonge Reds verloren met 7-0. Maar in de derby tegen Everton kwam het antwoord. De U18 liep dan weer tegen zijn eerste competitienederlaag aan. 

Liverpool U23 – Everton 1-0

De U23 blijft bezig aan een wisselvallig seizoen. Na de zware pandoering van Villarreal wonnen de Reds nu van competitieleider Everton. Al in de elfde minuut werd de mini-derby beslist toen een schot van Adam Lewis via Rafael Camacho in doel verdween. Liverpool staat pas achtste in Premier League 2, maar volgt nu op slechts zes punten van leider Everton. 

Liverpool U23: Kelleher, Hoever, Juanma, Masterson, Johnston, Phillips (Millar, 46), Chirivella, Christie-Davies, Lewis, Camacho, Woodburn.

 

Liverpool U18 – Derby 1-2

Geen tiende zege op rij voor de U18 van Liverpool FC. Derby kwam al snel op voorsprong, maar nog voor rust scoorde Bobby Duncan de gelijkmaker. Na de koffie moest Derby al snel met een man minder verder, maar toch trokken de Rams het laken nog naar zich toe. Hierdoor ziet LFC de buren van Everton verder uitlopen in de stand. 

Liverpool U18: Jaros, N Williams, Boyes, Brookwell, Savage, Ritaccio (Bearne), Clarkson, Tagseth (O’Rourke), Cain, Glatzel, Duncan.