Enkele zieke spelers bij Liverpool FC

Enkele zieke spelers bij Liverpool FC

Kamil Grabara en Divock Origi zijn niet mee met de Reds naar Parijs. Het duo is ziek. Sadio Mane kan wel aantreden tegen PSG, hij is genezen.

Joe Gomez is terug fit. Hij had een lichte blessure en Jurgen Klopp wou geen risico’s nemen tegen Watford. In de kern ontbreken ook Dominic SolankeAdam Lallana en Nathaniel Clyne vanwege blessures. Lallana zou donderdag de trainingen hervatten na een kleine spierblessure. Solanke heeft een probleem met zijn lies.

Klopp heeft 21 spelers tot zijn beschikking in Parijs. 

Liverpool squad: Fabinho, Van Dijk, Wijnaldum, Lovren, Milner, Keita, Firmino, Mane, Salah, Gomez, Alisson, Henderson, Sturridge, Moreno, Mignolet, Shaqiri, Robertson, Matip, Kelleher, Camacho, Alexander-Arnold.