Prono: woensdag opnieuw tegen PSG

Prono: woensdag opnieuw tegen PSG

De eerste periode van de prono 2018-2019 zit er alweer bijna op. Tegen PSG spelen de Reds de laatste match van periode 1. 

De volgende wedstrijd is:

PSG – Liverpool FC

woensdag 28 november 2018, 21u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Tegen Watford liep alles volgens plan. Liverpool won, maar 0-3 werd niet veel gegokt. Meestal wacht Klopp lang op te wisselen, toch hielden weinig Flemish Reds rekening met 0 wissels voor de 69ste minuut. Eerste invaller was Success (3p), daarna kwam Milner (2p), maar het meest werd gegokt op Gray (1p). Andere invallers voor 1p waren Matip en Fabinho. Hierdoor lagen de punten niet superhoog, maar deden ook weinigen het heel slecht. Toch was het een belangrijke speeldag aangezien het terug spannender wordt in de stand. Met nog één speeldag in de eerste periode, krijgen we opnieuw twee leiders: Bonte Magali en Maeremans Davy. Daarachter volgt een trio dat met één vraag het verschil kan maken. In theorie kan zelfs iedereen uit de top tien de eerste periodetitel nog pakken. 

> stand prono <

YNWA!