Goed weekend voor de jeugdteams

Goed weekend voor de jeugdteams

Liverpool U18 – Everton 4-3

De U18 van Liverpool FC heeft de titelstrijd terug spannend gemaakt na een spectaculaire zege tegen leider Everton. Jack Bearne scoorde pas in blessuretijd de beslissende 4-3. Eerder in de match had Everton al twee keer een achterstand opgehaald. Bobby Duncan zette Liverpool al vroeg op voorsprong, maar bij de rust stond het 1-1. Na de pauze leken de Reds het laken naar zich toe te trekken dankzij goals van Paul Glatzel en Leighton Clarkson, maar de Blues sloegen terug. Zo leek de derby op een gelijkspel te eindigen, maar Bearne besliste er nog anders over.

Liverpool U18: Jaros, Hoever, R Williams, Clayton, Larouci, Clarkson, Dixon-Bonner (Tagseth), Cain (Bearne), Longstaff, Glatzel (Ritaccio), Duncan.

 

Liverpool U23 – Leicester City 3-1

De U23 van Liverpool FC heeft eindelijk nog eens een match gewonnen. De jonge Reds haalden het met 3-1 van Leicester dankzij doelpunten van Matty VirtueIsaac Christie-Davies en Dominic Solanke. Voor Liverpool U23 is het pas de derde zege op tien matchen. 

Liverpool U23: Kelleher, N. Williams, Johnston, Masterson, Lewis, Chirivella, Christie-Davies, Virtue (Juanma, 79), Adekanye, Camacho, Solanke.