Prono: dinsdag opnieuw tegen Rode Ster

Prono: dinsdag opnieuw tegen Rode Ster

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Rode Ster Belgrado – Liverpool FC

dinsdag 6 november 2018, 18u55

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Tegen Arsenal speelde Liverpool 1-1 gelijk, een streep door de rekening voor velen, maar sommigen gokten toch juist. Doelpunten van Milner en Lacazzette waren niet echt vaak verwacht. Gelukkig wist iedereen dat Mignolet op de bank zou zitten en met Origi zelfs een tweede Belg. 

De Meulenaer Hans was de beste met 7/10. Ook Dominczak Yannick deed het uitstekend met 6/10 en klimt naar de leiding. Hij moet die wel delen met Bonte Magali en Maeremans Davy. Het blijft dus extreem spannend. 

> stand prono <

YNWA!