Prono: één week tijd voor Arsenal

Prono: één week tijd voor Arsenal

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Arsenal – Liverpool FC

zaterdag 3 november 2018, 18u30

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Cardiff heeft een nieuw record opgeleverd. Maar liefst 26 Flemish Reds winnen de speeldag met 8/10. Niemand had verwacht dat het 4-1 zou worden. Wel had iedereen juist dat Liverpool zou winnen. En 26 deelnemers hadden ook voorzien dat Liverpool negen punten voor Man Utd zou staan na deze speeldag. De eerste goal kwam van Salah, daarna volgden Mane en Shaqiri. In de stand klimt Maeremans Davy opnieuw naar de eerste plaats. 

> stand prono <

YNWA!