Prono: zaterdag thuis tegen Cardiff

Prono: zaterdag thuis tegen Cardiff

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap. De volgende wedstrijd is Liverpool FC – Cardiff City op zaterdag 27 oktober 2018, aftrap om 16u00. De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap. Vraag vier is een leuke. 😉

> prono ingeven <

Iedereen wist dat Liverpool zou winnen van Rode Ster, met 4-0 was het wel een moeilijke uitslag. Eindelijk scoorden zowel Firmino, Salah als Mane. De scores lagen dus hoog deze speeldag. De vreugde werd wat getemperd door de vijf gele kaarten voor de bezoekers. Toch wisten Brand Jurgen en Doise Hannes een uitstekende 9/10 te vergaren. In de stand wipt Parmentier Nicolas naar de leiding. Dat is een opmerkelijke opmars. Hij haalde deze week over twee duels maar liefst zeven punten meer dan de vorige leider, Bonte Magali. Zij zakt nu naar plaats drie.

Zo snel kan het keren. Niet panikeren als je een kleine achterstand hebt. Een paar keer de juiste uitslag of de juiste doelpuntenmaker hebben kan al een groot verschil betekenen. 

> stand prono <

YNWA!